MĂSURĂTORI ȘI TRANSPORT INCLUSE – LIVRARE ÎN 4-8 SĂPTĂMÂNI

MĂSURĂTORI ȘI TRANSPORT INCLUSE – LIVRARE ÎN 4-8 SĂPTĂMÂNI

POVESTEA NOASTRĂ

Universul ușilor
Ușile trec adesea neobservate. Obiecte funcționale care asigură tranzitul de la un spațiu la altul, ele nu sunt gândite să ne oprească din mișcare, ca să le admirăm. Și totuși, o ușă este primul și ultimul lucru cu care intrăm în contact într‑un spațiu nou. De cele mai multe ori, acest contact este tangibil, direct. Așa că nu trebuie neglijată importanța impresiei generale pe care o lasă o ușă robustă, din lemn, cu un design plăcut, finisaje de calitate și un aspect elegant.

Bine ai venit în universul ușilor care nu pot trece neobservate!

Tivierre Porte
Tivierre Porte este o companie înființată de întreprinzători italieni. Suntem reprezentantul exclusiv în România al IMIP Petrecca, renumit producător italian de uși din lemn. Am deschis un showroom în imediata vecinătate a Bucureștiului (Popești-Leordeni). Aici poți viziona și testa cele mai populare modele de uși și poți configura, personaliza și comanda ușile pe care ți le dorești.

Furnizorul nostru exclusiv
„Industria Mobili Infissi Petrecca” (IMIP Petreca) este o afacere de familie înființată oficial în 1972. Ea își are însă rădăcinile în tradiția seculară în tâmplărie, transmisă din generație în generație, începând de la Carmine Petrecca, bunicul fondatorilor. La sfârșitul sec. al XIX-lea acesta avea un atelier în Venafro, o mică localitate istorică din sudul însorit al Italiei, cunoscută pentru uleiul de măsline.

Astăzi, fabrica IMIP Petrecca, situată în aceeași localitate, continuă tradiția familiei, producând uși la fel de trainice ca în urmă cu peste 100 de ani, însă cu mijloace moderne. Fabrica deține, printre altele, certificarea ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calității. Meseriașii IMIP Petrecca pun suflet în munca lor, creând uși menite să dureze. Designul, dezvoltarea, tradiția, calitatea și siguranța sunt valorile perene ale producătorului.

Uși pentru (o) viață

  • Tradiție meșteșugărească. Ușile noastre se nasc din experiența trecutului, când lucrurile erau făcute să reziste în timp. Pe lângă durabilitate, ușile au și o personalitate pe care produsele de serie mare nu o au, aceasta fiind dată de atenția la detalii și pasiunea celor care le finisează manual. Nu întâmplător, sloganul partenerului nostru italian este „Porte da vivere”. Ușile sunt trainice, făurite pentru o viață îndelungată. Dar sunt și estetice, pentru ca viața să fie frumoasă.
  • Materiale naturale. Conform tradiției, în procesul de fabricație a ușilor se folosesc numai materiale naturale – lemn masiv (cireș, mahon, nuc, stejar), furnir din lemn, vopsele pe bază de apă. Lemnul conferă ușilor durabilitate, căldură și un aspect deosebit, care nu poate fi regăsit la produsele din MDF sau PVC.
  • Protejarea mediului înconjurător. Grija pentru natură se înscrie în tradiția meșteșugărească a producătorului. Sunt folosite numai vopsele și lacuri bicomponente, pe bază de apă, marca ICA Group. Acestea sunt absolut inofensive pentru oameni și mediu. Este unul din motivele pentru care Tivierre Porte a ales sloganul „Deschise spre natură”.
  • Personalizare. Ușile pot fi configurate după numeroși parametri: dimensiuni, numărul de canaturi (unul sau două, simetrice sau asimetrice), material, culoare, suprafață vitrată, feronerie, accesorii. Pentru mai multă inspirație, te invităm să examinezi colecțiile noastre, Caprice, Brillante, Romantica, Designa, New Gold, Bio, Harmony, Silver și Art, precum și seria de uși metalice de exterior.

Treci pragul către un alt stil
Vino la showroom-ul Tivierre Porte și intră în lumea ușilor cu personalitate! Pe o piață cu o ofertă bogată în uși de tot felul, noi îți oferim produse unice, elegante, care ies în evidență. Fie că vrei să îi dai locuinței tale un plus de stil sau că ești în căutarea unui furnizor de încredere pentru un proiect imobiliar, te așteptăm la noi.

Ușile noastre sunt mereu deschise!

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Cookie policy