MĂSURĂTORI ȘI TRANSPORT INCLUSE – LIVRARE ÎN 4-8 SĂPTĂMÂNI

MĂSURĂTORI ȘI TRANSPORT INCLUSE – LIVRARE ÎN 4-8 SĂPTĂMÂNI

Povestea ușilor

Povestea ușilor noastre


Ușile oferite de Tivierre Porte au o poveste care începe cu mai bine de un secol în urmă. În 1888, un tâmplar italian pe nume Carmine Petrecca, din orășelul Venafro, lucra lemnul cu ustensile rudimentare, însă cu multă dăruire și cu un meșteșug transmis din generație în generație. Împreună cu fiul său, Raffaele, a pus bazele unui mic atelier care s-a dezvoltat în timp.

În 1972, urmașii lui Carmine i-au dat micii afaceri de familie un nume oficial – IMIP – și au început să se specializeze în uși de interior. Calitatea și fiabilitatea produselor a făcut ca renumele lor să depășească granițele locale și astfel a apărut o rețea de puncte de desfacere în întreaga Italie. În 1985, capacitatea de producție a ajuns la 1.000 de uși pe lună realizate cu ajutorul a 50 de angajați.

IMIP a pășit în noul mileniu cu planuri de îmbunătățire a materiilor prime utilizate, de consolidare a relațiilor cu furnizorii de încredere și de protejare a mediului înconjurător. În 2000, capacitatea de producție a atins 5.000 de uși pe lună, iar numărul de angajați a crescut la 70. Compania a obținut certificările ISO 9001 pentru sistemul de management al calității, precum și ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului.

IMIP privește spre viitor, având rădăcinile bine ancorate într-o experiență meșteșugărească seculară. Trecutul este al lucrurilor făcute să dureze o viață. Iar viitorul este al dezvoltării durabile, în spiritul respectului față de mediul înconjurător. Ceea ce le unește este concepția potrivit căreia Pământul nu este al oamenilor, ci oamenii sunt ai Pământului.

Povestea ușilor noastre

Pasiunea face diferența


Zi de zi, meseriașii fac totul pentru ca fiecare ușă care le iese din mâini să fie perfectă.

Ecologie, mediu, cercetare


Se folosesc numai vopsele și lacuri bicomponente, pe bază de apă, marca ICA Group, absolut inofensive pentru oameni și mediu.

Design, dezvoltare, tradiție, calitate, siguranță


Acestea sunt valorile fundamentale în care cred oamenii din spatele ușilor deschise.

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Cookie policy